top of page

Zendings/bemoedigingreis voor Jongeren of volwassenen en senioren

20141004_115817 - kopie.jpg

Zendings/bemoedigingreis voor Jongeren of volwassenen en senioren in Zuid Afrika. Iets voor U?

Heerlijk genieten van zon zee en strand in Zuid Afrika en daarnaast tegelijkertijd een zendingservaring.

Charibiz is een kleine zendingsorganisatie die werkt in kwazulu Natal Zuid Afrika en Lesotho.

Wat doen we :

We trainen arme mensen op het platteland om organisch hun eigen voedsel te verbouwen. Zo worden ze micro ondernemer. Dit doen we in combinatie met evangelisatie en lessen in Gods normen en waarden Onderwerpen als vergeving, genade, acceptatie, doorzetten enzovoort komen aan de orde. Ditzelfde concept hopen we dit jaar ook in de gevangenis te verzorgen. Verder geven we gebruikte kleding, brood en warme maaltijden aan de armen en wezen.

Wij Simon en Renskje werken als onbetaalde vrijwilligers en via deze vakantie/zendingsreizen hopen we door te kunnen gaan met ons werk.

Hoe werkt het:

We stellen in overleg met u als gast een vakantie samen waarbij ook ons werk bezocht word. U kunt dan als gastmedewerker getuige zijn van ons werk in de soepkeuken en de gevangenis samenkomsten. We kunnen ook evangelisatie bijeenkomsten in Natal of Lesotho organiseren. Daarnaast zijn er gezellige momenten op top locaties zoals bij de Indische oceaan of trips in de echte Zulu omgeving. We gaan hiken door de bergen naar een adembenemende waterval of heerlijk shoppen in moderne bijna Amerikaanse winkelcentra. Verder heerlijk eten in betaalbare restaurants en nog veel meer!

Zending en vakantie in Zuid Afrika is vakantie anders!


Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic
bottom of page